Inget vatten..

Efter en skön semester har jag snabbt kastats in i det verkliga livet med massa pm skrivande, tenta läsande och den svenska kylan. Känns sådär måste jag säga.
Nu verkar inte mitt vatten i lägenheten fungera heller. Hade annars tagit en lång varm dusch, en varm kopp kaffe innan jag börjar med nästa pm.

Jag har fått en väldigt stor hemlängtan till säter. Jag vill äta våfflor, gå på loppis, sitta och sola vid en husvägg med mamma och pappa. Tror dock att det kommer att bli så om två veckor. Det är avkoppling det!!

PM =(

Imorgon åker vi till london. Innan dess ska jag hinna med att skriva ett Pm som är väldigt krånligt, packa, städa, träna.
Jag hoppas det blir kals väder där borta nu, för jag längtar efter att få sitta på någon uteservering och dricka en kall öl och kolla på folk!!

Ost och vin

Ikväll blir det ost och vinkväll med några tjejer från jobbet. Det var jobbfest i fredags så det kan nog bli långa diskussioner och analyser av den kvällen.  =)


Sol

Nu när anatomin är fixad och jag är så gott som ifatt mina klasskamrater så har jag blivit oerhört produktiv. Jag gör allt jag ska i tid, går på alla föreläsningar, läser mer än vad jag behöver osv. Jag har fått tillbaka min skollust. Jag älskar det här!!

Det är strålande sol ute och jag ska ta en långpromenad i gamla uppsala. Kan inte bli bättre......

..och nästa vecka bär det av till London, åhhh!!!!

Kul att få sms

Man kan inte bli annat än glad när man får ett sånt här sms.

Några människor gör världen mer speciell
genom att bara finnas till. Du är en av dem.

JAG ÄR SÅ LYCKLIG

Jag har inte varit så här lycklig på flera år. Jag hoppar och dansar här hemma. Skrattar hela tiden. Jag älskar livet!!

image46

RSS 2.0