Turkýsktbad och tyska pensýonarer

Nu har vý ýnstalerat oss pa hotellet och sa. Allt ar valdýgt bra och vý njuter ý fulla drag!

Igar badade vý turkýskt bad och fýck massage! Forra gangen jag badade sa var det tjejer for sýg och kýllar for sýg. Vý antog att det var sa aven denna gang. Vý fýck med trosor lagga oss pa den varma stenplatan. Efter ett tag kommer det ýn tva kýllar ý 25 ars aldern ý enbart sma hoftskydden och borjar halla vatten pa oss. Sedan skrubbar de och masserar oss. En konstýg kansla att lýgga dar helt utblottad. Men resultatet blev bra. Det ar ýnte ofta jag kanner mýg sa ren.

Hotellet ar ýnvalderat av tyska pensýonarer.jag och emelýe och unga turkýska kýllar som jobbar som lekledare och massorer. Vý ater massor men drýcker annu mera. Mýna enda problem har nere ar hur jag ska fa en sadan jamn solbranna som mojlýgt och hur man taktýskt ska lagga upp dagens drýckande sa man orkar sa mycket som mojlýgt! Lývet ar rýktýgt gott alltsa!!

I eftermýddags var vý ýnne ý Sýde stad och gýck och kollade ý gamlastaden. Valdýgt vackert med stora sten monement! Den gamla delen lýgger precýs výd hamnen och det var rýktýgt rofyllt!

Ikvall blýr det att kolla pa dvd fýlm och sen sova!

Puss och Kram

Förstår inte hur jag lyckas med allt...

Jag skulle lägga in bilder från sensate afterworken. Men jag hittar inte min sladd så jag kan lägga in bilderna på datorn. Förstår inte hur jag alltid lyckas tappa bort saker, speciellt konstigt är det att det försvinner så lätt i detta lilla rum!


Svenne, han är smart han!

Vi hade en hetsk diskussion i korridoren idag, Jag måste säga att jag håller med min kloke vän E. Du är inte dum du inte!!!

hahahahaha....



image66

Var man försa reaktion på denne mans avgång. Men efter typ tio sekunder kom jag ju på att Folkpartiet - trots att de sitter på stjärnor som Cecilia Malmström och Birgitta Ohlsson - antagligen väljer Sveriges egen Nicholas Sarkozy, den högerextremistiske militären Jan Björklund, som efterträdare. Henrik Brors skriver i DN: "Därmed ger Leijonborgs överraskande snabba avgång den högerliberala falangen en chans att stärka sin ställning i partiet. Björklund är den som tillsammans med den tidigare partisekreteraren Johan Jakobsson utvecklat mycket av den så kallade kravställarpolitik som folkpartiet stått för de senaste åren och som gav så stora framgångar i valet". Snacka om pest eller kolera.



E, vi måste åka på studiebesöket snart. HG flyttar snart hem. När har du din tenta?

PS; Någon som har bil och som känner för att hämta mig på Arlanda natten mellan den 3/6-4/6 kl 01.30??!!Ring mig isåfall!!

Min pappa och hans bästa vän.

Min pappa har en bästis. Herr HG.  HG bor vanligtvis i samma hus som vi men har ett vikariat på ett halvår i stockholm. De ska träffas i stockholm idag och dricka champagne och shoppa kläder. Jag höll på att sätta min cola light i halsen när pappa ringde från tåget och berättade det.

Jag; Jaha, men vad roligt.
Pappa; Ja, du vet han flyttar ju snart hem igen och vi tänkte passa på att göra stockholm.
Jag; Jo, det låter ju som en bra idee vad ska ni göra då?
Pappa; Shoppa kläder och gå till Sturehof och dricka champagne, sen skulle vi äta middag på nån restaurang som HG fått rekomenderad.


Jag vet inte vad jag ska säga.


AFTER WORK

Igår var jag och några från jobbet i stadsparken och kollade på tulpaner och vinkade till den japanska kjesaren! Efter det gick vi och tog några öl och njöt. Det här med afterwork är så bra så bra. Jag älskar det. Imorgon klockan 16.00 blir det av igen! Gött!


Något som är jobbigt är att det är så torr luft på sjukhuset att mina ögon kliar hela tiden. Jag droppar natriumklorid men det hjälper inte mycket. Så jag går med rödsprängda ögon dagarna i ända.


PÅ FREDAG BLIR DET FEST!!


Söndag

Så har man kommit hem efter en 24 timmars kryssning med jobbet. Det var helt galet kan man säga. Vi festade till klockan 06.30, då vi gick och åt av frukostbuffen. Där var vi, cirka 40 pensionerade japaner och några muskulösa män med tajta tröjor och solariebränna.
På kvällen drack vi, dansade, drack, pratade, drack, skrattade, blev uppraggade, drack ännu mera. Våra diskussioner var på högsta nivå underkvällen, några kommentarer och personer blev utskrattade dagen efter, med all rätt. Men som vi alla var överens om, det som hände på båten, stannar på båten.

 Nu blir det jobb hela veckan, för att sedan på söndag åka till turkiet med min kära vän Emelie. image14

Nej nu ska jag laga mat åt Mia och mig. Vi ska se på Man of the year och äta tacos.

Skepp ó hoj!

Nu åker några utvalda från avdelningen på kryssning! Här kommer 85 E! Jihaa

Semester!

Idag fick jag det här sms:et av mamma.

Hej! Ville bara säga att jag jag blev så glad av att prata med dig igår. Du är så duktig. Du är bäst. Kom ihåg det! Njut av ledigheten nu. Pappa hälsar. Kram mamma.
Oj vad jag blev glad!!

Imorgon åker jag, Hedvig och Kristin till Köpenhamn. Vi ska shoppa, dricka öl mitt på dagen, gå på något museum, besöka christiania och tivoli. Semester helt enkelt. Det ska bli så fint det, jag har jobbat 9 dagar på raken. Gått upp 05.30 varje dag!

Jag måste nog resa till Kina igen.

Jag gjorde ett vuxen test. Svaret blev; Din vuxenpoäng är: 11.8. Din ålder borde vara 21.9 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse.
Jag fick tips om vad jag skulle göra för att få högre poäng.

  • Köpa hus.
  • Åka till Kina
  • Anordna vinprovning för dina vänner.
  • Börja dricka Gourmetkaffe.

Tisdag

Nu har jag jobbat kväll. Helt slut. Tunga patienter som ska op duschas och så. Det värker i benen och axlarna. Men jag är glad ändå. Snart ska jag få gå hem och då ska jag dricka cola light och prata strunt med Mia.

Det har börjat lossna på jobbet....

Självförtroendet som tidigare fanns börjar komma tillbaka. Jag klarar av att våga göra saker som jag tidigare inte vågat. Idag fick jag träna på att sätta nål och det gick på första försöket! Jag kanske ska bli sjuksköterska ändå! Hm, måste ta en riktig rejäl funderare.
Kristin kom till jobbet idag och vi gick och åt pizza innan vi gick hem och bokade hotell till Köpenhamnresan på fredag. Det händer så sjukt mycket roligt nu och jag mår riktigt bra! Mitt största problem är vad jag ska köpa till min bror som fyller 28 år den 17 maj! Livet leker alltså.


Vad ska man göra?

Jag sitter och dricker en hemmagjord smoothie och känner ett inre lugn. Äntligen är valborg över.  Det är jag väldigt tacksam över. Gårdagen var en katastrof, minst sagt.  Jag vill inte hänga ut mig ännu mera än vad jag gjorde igår så jag stannar här.

Nu har jag bestämmt mig för att blicka uppåt och se det ljusa livet!image12

RSS 2.0