Ida my lover..

Mamma har varit här i två dagar, det märks. Vi har hunnit städa hela lägenheten, rensa i klädkammaren, i källaren, målat om mina köksmöbler, åkt till tippen med massa skräp, köpt en cykel, storhandlat och besökt min moster.  Så här produktiv brukar jag inte vara på en vecka ens, men skönt är det nu när allt är fixat.

Ikväll är det syjunta hemma hos lovisa. Mysigt värre, älskar att sitta och pyssla samtidigt som man dricker te och skvallrar en massa!
Imorgon åker jag och kristin hem till henne i falun. Det var nog typ två år sen jag var i falun. Vi ska på cissis 25 års kalas. Först ska jag, hedvig, kristin och elin ha förfest  hos hedvigs mamma. Ida och sam kommer även  till kalaset. Lääängtar så otroligt mycket att få träffa henne!

Nu ska jag skriva klart mitt arbete om epilepsi.

Åh..

Åh, jag är så trött. Skrattar hela tiden och drygar mig genom att dra dåliga skämt. Har varit hemma hos lovisa och töntat mig. Ätit sjukt mycket kakor och druckit cider. Att jag har skrivit en fem timmars tenta i dag kan också påverka min sinnestillvaro.

Hej och hå...

Jag och emelie har bestämt oss för att åka till tunisien 4 juni. I mars åker vi till london. Vi är ett perfekt respar. Vi vill precis samma saker. Det är så skönt att resa med någon som är en kopia av sig själv.

Imorgon ska jag sitta och plugga med erik. Alltid kul att träffa honom men jag håller  på att dö av den här skittentan. Det börjar faktist bli komiskt, två år. Det kommer att bli en rolig anekdot.


lördag kväll..

Snart kommer hedvig hit. Det blir melodifestival tittande och syjunta ikväll. Har varken pengar eller tid för att gå ut. Efter nästa måndag kommer jag ha all tid i värden däremot. Vilket är bra för ida kommer hem.
Längtar sjukt mycket. Längtar även till jag, emelie och erik åker till london. Erik ska ta med oss på världens bästa klubb med värdens bästa d, enligt honom. Kanske inte min smak av musik, men det är alltid kul att se hans glada ansikte ute på dansgolvet.

Börjar producera..

Gick upp tidigt i morse och gick till gymmet. Jag och hedvig har blivit riktigt duktiga på att komma iväg. Det är så mysigt på centralbadet. Varje gång vi kommer dit så får vi nån sorts ÅH... känsla!!
Sen gick jag hem och bakade kakor till min bror. Han och hans tjej har köpt lägenhet i stockholm. De får ett kakfat och småkakor som inflyttningspresent. Efter baket har jag pluggat och startat en bokcirkel. Jag tror jag blev trött på mitt eget klagande (förra inlägget) och började producera saker. Det känns bra måste jag säga!

Imorgon kommer mamma och pappa förbi en sväng sen blir det plugg, plugg och ännu mera plugg.
Jag är dock väldigt motiverad nu, fick en sådan bra praktikplats och fick igång stinget igen. Jag ska vara på akutmedicin, avd 30 E. Jag ser fram emot det, äntligen ska jag få sätta på mig sjukhuskläderna IGEN och komma ut på avdelning och ta prover, sätta katetrar, sondmata, ge mediciner osv. Jag längtar!!


Varför?

Jag vet inte vad jag håller på med. Har inte listat ut om jag är lat, inte tillräckligt intresserad eller om jag bara är en person som vill ha allt gratis. Endel personer kan läsa hur mycket som helst, vara diciplinerade, gå upp tidigt varje dag och alltid ligga i fas. Jag däremot är expert på att sova, skjuta upp saker och gärna vilja glida på andra. Tragiskt men sant. Hatar mig själv för det. Jag vill mycket, har ofta bra ideer men sedan genomför jag dem sällan.
Nu ska jag egentligen sitta och plugga till tentan den 16 februari, gör jag det? Nej jag sitter och kollar på skit tv och har ångest i stället.
I gymnasiet var jag en plugghäst, sportade regelbundet och var gärna ute och träffade folk. Hm, inte direkt att jag kan säga att så är det nu.

Hm, något som är bra är dock att jag inte dricker coca cola varje dag längre. Har däremot börjat dricka kaffe. Nu när jag går och handlar köper jag aldrig cola. Go nina go Nina... =)


Nu börjar jag igen...

Ja, nu börjar jag skriva igen. Vet inte riktigt varför jag har haft uppehåll. Det har väl i och för sig inte hänt alltför mycket roligt att skriva om.

I helgen var det fest hos kristin. Det var kul på många olika sätt. Först var det förfest i deras underbara lägenhet i gamla stan. Där hade vi det trevligt och lyssnade på bra musik och så. Sen skulle vi gå till södra teatern men ändrade oss i sista stund och gick till ett ställe som hade 90-tals hits kväll. Det skulle vi aldrig ha gjort, bara massa 18 åringar och jag, kristin och elin. Vi kände oss som mammor på stan. Jag fick en 25-års kris. Uch uch uch. Jag börjar bli gammal, eller kanske inte gammal men äldre och det börjar förväntas saker av en. Som att ha börjat pluggat klart, skaffa jobb, sambo osv.. stadga sig så att säga. Jag är inte i närheten av något av det.

Något kul är att jag, emelie och erik åker snart till london och hälsar på ida. Jag har börjat kryssa av dag för dag som går, som man gjorde när man var lite och längtade till julafton. Jag saknar ida så det gör ont.

Nu blir det att klä på sig och åka till skolan för att ha tre timmars föreläsning om stroke.

RSS 2.0