En helt vanlig torsdag

Dagens sämsta:
Helt ofrivilligt fick jag idag höra av en tjej i min basgrupp att hon haft ett litet förhållande med min före detta killkompis och tidigare pojkvän. Hon berättade vidare att han tydligen aldrig hade varit kär och massa mer som jag gärna sluppit veta. Det sköna var att hon inte förstog att vi haft ett förhållande.

Dagens bästa:
Att jag klarade dagens tenta plus gårdagens sköna parkhäng med elin, kristin och hedvig. Riktigt gott att sitta i solen och dricka öl med fina vänner. Att vi även planerar en resa ihop i augusti gör inte saken sämre. Vi är inne på, Moskva, Paris, Barcelona eller Gotland...får se vad vi bestämmer oss för.



För övrigt har jag sommarlov nu till 16 juni. På onsdag åker jag och emelie till tunisien. Jag säger som svenne skulle sagt; Så jävla najs!!image47

Tentaplugg igen...

Medicintenta nästa onsdag. Så nu har jag börjat tentaläsa. Jag och hedda ska sitta och plugga hela dagen.
Vi gjorde upp massa planer igår för hur vi ska bli ekonomiskt oberoende...så nästa sommar ska vi sätta igång =)

SOMMAR!!!

Ikväll blir det grillning i äppelviken i bromma. Det är så varmt ute och det känns helt underbart i hela kroppen.
Åh...=)

Snart är det sommarlov, från skolan i alla fall. Ska jobba nästan hela sommaren men när man är ledig från jobbet så är man verkligen ledig. Vilket man aldrig är när man pluggar.
Ska hinna med en resa till afrika, en cykelsemester till gotland, födelsedagsfest med massa vänner i säter, så sommaren kommer att vara uppbokad.

RSS 2.0