Stockholm i mitt hjärta.

Imorgon ska jag till stockholm och umgås med emelie. Jag blir varje sommar kär i staden som luktar frihet och semester. Varje gång jag går på götgatan får jag en härlig känsla i magen och blir nostalgisk.
En gång för några somrar sedan sprang jag och erik götgatan ner i hällande regn för att få bort all min anatomi tenta frustration, bort till slottet, vände, för att sedan titta på ett polisingripande vid slussen, fortsatte springa hem, möttes av ida som kommit hem från sin teater, drack te och kollade på en dokumentär om guantanamofångarna.  Egentligen var inget roligt men alla var samlade. Jag, ida och erik. Vännerna från förr och det var frihet att vi tre bodde själva i en lägenhet vid götgatan, nära till stockholms hjärta och långt bort från ångesten i uppsala. Det var den tiden jag och emelie bestämde oss för att ut och resa. Det var en fin tid.

Life is more than books you now, but not much more, not much more.

Idag har jag handlat böcker för 649 kr. Två dyra på bokhandeln och två på myronas med 50 procents rea.

Ljuset...

Levellers "The Game" är på högsta volym och jag kan inte säga annat än att man blir glad och lycklig av den låten!! Det är så ljust just nu. Inget mera sertralin intag, mörker eller kyla.

Man kan lätt bli tokig på folk som får en låt på hjärnan..

En kollega har sjungit på låten "postcard to Nina" hela dagen. Tur att han valde en bra låt.

LYCKA

Lycka är bland annat att;
* få läsa en bra bok och inse att det är den första delen i en serie
* ta blodprov på en svårstucken patient och lyckas på första försöket
* hitta en perfekt klänning och ha råd med den
* planera resor med bästa vänner
* dricka öl i sommarkvällen
* titta på fotbolls em-final


Gamla vanor faller lätt tillbaka.

Ida, Erik och jag planerar en träff i mora. Förra gången vi tre samlades var hos Ida i london. Då satt vi på en indisk restaurang på brick lane. Den här gången blir det alltså på moras gågata. Kontrasterna är slående. Inte bara för att moras gågata är mycket mycket mindre än brick lane, utan för att vi alla tre i london kände oss som de vinnare vi är och i mora kommer de gamla högstadie rollerna in.  Tre "töntar" kommer att sitta och fika och titta på de häftiga människorna som jobbar kvar på JC.


ängeln i rummet

jag är dubbelmoralens mästare. jag gillar att diskutera med folk om hurvida man ska göra si och så. själv följer jag dock inte alltid mina egna ståndpunkter. jag gillar inte personer som högt och tydligt deklarerar sina åsikter för att sedan inte följa dem. nu är jag en av dem. jag måste sluta med det. nu på en gång. frågan är vad jag ska sluta med. att säga vad jag egentligen tycker och tror på eller mina handlingar?

jag är så less på att få utskällningar av personer som anser sig ha rätt att skälla på folk utan anledning bara för att de är högre i en jobbhierarki. några läkare på jobbet anser sig tydligen ha full rätt att ösa över sin egen stress och irritation på andra.
jag gillar dock att bli kallad ängel, även om det är av en inte helt adekvat person.

Midsommarhelgen gick alldeles för fort..

Nu är man hemma efter en helg full med upplevelser, roligheter, drickande, kubbspel, lekar och massa mer.  Firandet ute på singö blev över mina förväntningar. Solen sken hela dagarna och folket som var där var toppen.
Nu blir det dock att återvända till vardagen med massa jobb. Imorgon kommer emelie hit och vi ska först se några favorite avsnitt av SATC för att sedan gå på bion på kvällen.

Jag håller för övrigt på att försöka sluta med en medicin och det är lite kämpigt!! Rätt yr och så.

SINGÖ

Nu blir det midsommarfirande alá en prippsblå reklam i tre dagar!

Helgen..

Helgen var mysig. Det blev många restaurang besök och shopping! Vädret har varit kanon och det verkar som det håller i sig idag med. Jag ska ner på stan och handla det sista inför resan imorgon.
Innan jag åker imorgon kväll/natt så blir det att springa blodomloppet med jobbet. 20 stycken ska vara med från avdelningen. KUL!

RSS 2.0