Kvalborg!

Ikväll blir det fest på Norrlands. Alla tjatar ju om att det här är årets roligaste helg. Så förväntningarna är höga. Jag har en snygg klänning, trevligt sällskap (eller galet kanske man ska säga) och massa dricka. Så jag är beredd, uppsala visa mig nu hur kul det är på valborg!


La vie en Rose

Igår var jag och lovisa på La vie en Rose. Så himla fin och bra film. Jag har tyckt om Edith Piaf tidigare men det förstärktes efter den här filmen.
image11

Live in the moment and make it so beautiful that it will be worth remembering!

Imorgon ska jag köpa en present till Kristin och Olofs inflyttningsfest. Vad ska man köpa till dessa två underbara varelser?!



Att så lite kan vara så underbart.

Solen börjar titta fram, det är så där lagom kallt ute och fåglarna kvittrar. Underbart att cykla hem efter 10 timmars arbete. Rofyllt, balsam för själen må jag säga.

Arbetat natt..

Dialog på jobbet kl 04.30

Pat: Du söta du, är du drottning Desirèes hovdam?
Jag; Nej, det är jag inte!
Pat; Är du inte, du som är så duktig på gymnastik! Men är din pappa präst?
Jag; Nej
Pat; Är du gravid?
Jag; Nej, ser det ut som det?
Pat; Ja, det syns i ditt ansikte att du är det!



Sova, det är skönt det!

Sitter på jobbet och försöker hålla mig vaken. Just nu sover de flesta patienterna och det är relativt lugnt. Snart kommer den jobbigaste tiden, mellan 03-05.
Imorgon ska jag sova hela dagen. Sova är min hobby. Rätt tragiskt egentligen men det är så sjukt skönt.  En renbäddad säng, en propavan och ingen väckarklocka. Det är fint det.


Jag vet att det är jag som är dum.

Helt plötsligt är det söndag. Hade jag kunnat spola tiden skulle jag inte ha gått upp i går. En jävla skit dag var det. Så onajs det kunde bli.

Det värsta jag vet..

F- Fy fan, det haglar ute, det är fan det värsta jag vet!
N- Är det? Jag tror jag skulle tycka att det värsta var att få ögonen utstuckna med brinnande bambustickor mitt under A-ekonomi samtidigt som en rabiessmittad råtta med böldpestbakterier i pälsen äter sig in genom ena njuren!


FREDAG!!!

Åh, idag är det fredag!! Jag älskar fredagar. Sådan skön känsla att veta att man har hela helgen till sitt förfogande för att göra en massa trevliga saker!
Jag insåg precis att i maj ska jag ut och resa tre gånger. Inte konstigt att min lön alltid tar slut fort. Först ska jag till köpenhamn med kristin och hedvig, sen på kryssning med jobbet, och avslutningsvis till turkiet med emelie.  Kan inte bli bättre. En kulturell och shopping resa, en fest resa och en ta det lugnt och sola resa.
Sen blir det att jobba hela sommaren för att sedan börja läsa i höst.

Ikväll ska jag, erik, kristin, hedvig och olof hitta på något. Antagligen blir det att ta en öl på någon nation och snacka skit. Det är nämligen något vi är väldigt bra på.
Något jag inte är bra på är att träna. Jag har gått från att ha vart en träningsnarkoman( under mina första 20 år) till att bli en slö softpotatis (mina senaste 4 år). Suck..

Stockholm nästa

Kristin gick nyss. Vi har ätit mat och kollat på tv. Båda flyttar till stockholm i höst och vi planerar en massa. Jag försöker ser ljust på framtiden.  Jag vill så gärna att det ska bli bra. Tycker att det är min tur nu. Att vara lycklig och bekymmersfri.

I helgen ska jag spela på hästar. Man kunde vinna 128 miljoner. Det skulle sitta fint! Min snälla bror skulle få hälften.
 

Jobb fest..

Idag har jag och Malin haft en riktigt härlig dag! Vi har solat, fikat, shoppat, och bara umgåtts. Vi har även druckit coca-cola light och analyserat våra liv. Vi bestämmde oss för att vi är sådana bra människor!! Hahaha...

Imorgon ska jag gå på fest med jobbet. Intressant att se sina arbetskamrater dricka öl och släppa loss. Får se om läkare kan det. De är ju ett rätt stramt släckte annars.
Mer info om festen kommer på lördag!

PÅSK!!!

Snart ska jag åka till vår sommarstuga och fira påsk med mamma, pappa, johan och farmor. Det kommer att bli våfflor ute, sola vid en husvägg, äta påskbord på Husby herrgård, ett besök på secondhandbutiken pärlan och sist men inte minst leta efter påskägg.

Nu ska jag till jobbet och testa jobba för första gången sen sjukhusvistelsen, jag hoppas det går fin fint, för jag gillar verkligen mitt jobb!!!

Söndag

Har idag shoppat en tvättkorg och ett nattlinne, hunnit förfaras över alla små ungdommar som klär av sig för tidigt (de kommer säkert bli förkylda) och bakat kakor. 

Utdrag ur mitt och Eriks telefon samtal idag:
N; Hej
E; Hej.
N; Vet du att Göran har tagit livet av sig i natt
E; Nej fy fan, är det sant?
N; Japp.
E; Men shit. Vad hemskt.
N; Nej jag bara skämta, april april......
E; Roligt Nina, roligt!!


Det är himla roligt att inse att man har ett kul och intressant liv. Yeaaaaaaaaa......=(

Lugna favoriter och ekologisk mat.

Den här smilbögen och jag funderar på att åka till London och besöka vår kära vän. Vi vill uppleva stockholm ála1998.




RSS 2.0