Flytta är jobbigare än vad jag trodde

E ringde idag och vi hade ett bra samtal. Det känns bra nu faktist. Han skulle till gotland nu en vecka med en tjej kompis sen flyttar han ner till blekinge. Det blir nog bra det, för båda.
Idag har jag varit på Ikea och handlat flyttkartonger och förvaringsboxar. Jag förundras över att jag kan ha så mycket saker, när jag lever på 18 kvadrat!! Jag har även varit på färgaffären och bestämmt vilken färg jag ska ha på väggarna. På onsdag kommer mamma och pappa hit och då ska vi handla alla möbler som måste införskaffas. Sen åker vi till säter. Jag ska vara där i tre dagar. Vi ska ha kräftskiva, bada bastu, fiska, åka på loppis och så. Det blir fint det!!
Även om jag klagar hela tiden att det är så jobbigt att flytta så går det ingen nöd på mig direkt =)

Sommaren

Snart är sommaren slut. Man längtar, planerar, och längtar ännu mera till dessa tre månader. Varje år tror man att sommaren kommer bli så bra, med massa grillfester, havsbad, äta glass i solen osv. Men oftast slutar det med att det regnar, man jobbar för att klara ekonomin och alla vänner åker iväg så man blir ensam kvar.
Det bästa med den här sommaren är dock att jag har jobbat sjukt mycket och därmed fått MASSA pengar. Jag har köpt en lägenhet, klippt mig och skaffat ett liv. Nu ska jag köpa möbler för alla pengar jag tjänat och göra min lägenhet till en plats där jag jämt vill vara. Sen ska jag börja läsa igen och jag ska klara av det, för jag vill bli klar sjuksköterska nu. Så jag är faktist glad att sommaren snart är över och jag börjar med vardagsliv och rutiner. Det ska bli skönt! Har inte haft det på snart 1,5 år.
Jag värmer upp för hösten och jag peppar mig själv, var glad, må bra, du klarar det, det är inte hela världen att misslyckas...osv. Jag ska till doktorn imorgon och då ska jag visa henne vilka framsteg jag gjort!! Sen ska jag köpa något gott och känna, Bra Nina, du är grym!!

RSS 2.0